Nu har jag det bra

Jag är förkyld, det är regn slask utanför dörren, Simon jobbar natthelg och vi har precis fått TiVo installerat här hemma. Vilket innebär en SUPER mys helg för mig å katterna. Tummen upp på den du :-)

Några dagar på landet

De senaste dagarna har jag, Simon och pappa vart i stugan i Vallsjärv. Skönt att komma ut på landet men även skönt att få komma tillbak till stan med alla bekvämligheter igen. Eftersom min pappa är nyopererad så har vi fått springa och ordna alla hans inför sommaren fix, skruva upp vattenslangen, sätta mjärdor, lägga nät, installera batteri till föräldrarnas nya båt, sätta potatis... Ja precis sånt där man inte kan när man bor i en lägenhet i stan. Men vi lär oss sakta men säkert hur man trasslar upp nät och hur man på snabbaste sätt rensar en gädda. Att min Simon, som är uppvuxen i centrala Helsingborg långt från de norrbottniska skogarna, har hittat hem bland Vallsjärvs mygg och abborrar gör mig lite glad. Att vi kan irra runt tillsammans, lika taftta i skogen men ändå lika glada över de små abborrar vi tyckas få upp ur sjön.
Hemma!

Då var jag hemma igen, hemma i vårt nya hem och det känns rätt skönt. Efter en italien semester och ett Stockholm besök, och efter att ha pendlat fram och tillbaka mellan björkliden och Luleå enda sedan december är det en skön känsla att veta att nu ska jag bo här. Jag behöver inte packa och kuska iväg med tåg. Jag behöver inte bo kollektivt. Jag behöver inte bo på 10kvm med Simon och två katter. Nä för jag får mysa framför min tv och sova i min egna säng i vår rymliga trea precis hur många dagar som helst. Det är rätt najs ska ni veta.

Okej lägenhet är fortfarande smått kaotiskt men min husliga mamma har vart här å hjälp oss så det börjar ta sig. Ibland är det är så skönt att ha e super snabb familj som fixat släp och och redo att flytta oss innan vi knappt stigit av planet.

Nu laddar ja för en toppen sommar hemma! ♥