Lillebror på besök

I veckan har vi besök från skåne, då Simons bror Felix har tagit Luleå tripp på höstlovet. Och igår åkte vi till Pite havsbad över dagen & på kvällen blev det hemma mys med tacos & batman film.
 
Levande ljus förgyller höstkvällen
 och det gör även våra nya fina elektrisk ljus
 Bröderna Korch kalasar tacos
 
 och jag kalasade go karra
Ikväll bjöd syrran & barnen på halloween middag
Alltid lika kul med skåne besök!

Va kul det är att fynda

Idag var det  Arcus loppis, Norrbottens störta loppis som äger rum vår & höst. Jag åkte dit med mamma som är en riktig loppis räv, så självklart vi där 45 min innan de öppna för att hänga på låset. Och det var tur för det var galet mycket folk, men jag armbågade mej fram och fyndade en del, både julgrejer, böcker, garn till kommande virkprojekt, ett broder kitt & lite smått.
Det är så kul att rota i folks gamla grejer & hitta nått som åter igen får bli nytt för mej!
 
Dagens fynd gick på totalt 230:-

Jäkla förkylningstider!

Igår var det latjo & lek då jag följde med syrran & hennes små killar till Leos Lekland. Killarna var på g  och det ska medges att även jag tyckte det var rätt kul att hoppa studsmatta och susa ner för ruschkanorna. Men efter en kul dag på Leos vaknade jag upp i morse med mega förkylning & en trolig bihålsinflamation. Så i helgen väntar massor av vila & te drickande, för i nästa vecka får vi fin besök från Skåne & då måste jag vara på topp igen.
 
Nån som har nått bra husmors tips på hur man snabbas blir av en ihärdig förkylning & lindrar bihålsinflamation?
 
Min dag igår..
 
Min dag idag..