Skönt att komma bort

Jag befinner mej på mini weekend i Skellefteå med syrran, Melvin & Theo. Har haft en hektisk dag med shopping & stan stros, bad i hotellets pool & bastu, middag på kina resturang & givetvis en del stojj från killarnas sida. Men nu sover dom i bäddsoffan här intill och Theo snarkar som en gubbe. Trodde inte söta 3åriga pojkar snarkade men man lär sig nått nytt varje dag.
 
Det är så härligt att bo på hotell, när jag blir stor vill jag ha ett jobb där jag får resa mycket & bo på fina hotell & äta super god frukost. Tur att jag bara är 26 & fortfarande kan drömma om vad jag ska bli när jag blir stor.
 
Go natt från scandic skellefteå från en trött moster

 

Heja heja heja Lule

Glada gänget, alltså jag, mamma & ida med barn, skulle hejja fram Luleå hokey till seger ikväll, det gick sådär då Lule förlorade & Theo somnade i slutet. Det är så kul med sporter & hemmalag eftersom det väcker så mycket känslor hos publiken, dom skricker, hurrar och buar så högt att man blir lite förskräckt ibland. Men det är härligt med passion, jag önskar jag kunde känns så innerligt för en sport. Just nu ligger min engagemangsnivå på handklappningar & ett litet JAAA om mitt lag gör mål