En sommar vecka

Så var ledig veckan snart slut. Solen har skinit och sommar har vart så somrigt som aldrig förr. Veckan bjöd på massor av bad, middag till 04.00 på morgonen, bokläsning på stranden, picknick, bio, mini golf, kvällsutflyter med mamma, övningskörning med Simon, cykling i regn å lite sovmorgon.
Dunder härligt vill jag lova.

Veckan i bilder..

Vi tog ett dopp i det blå och fick sand mellan tårna

Sommaren är verkligen det bästa med Sverige och Luleå. Idag hängde vi på mina föräldrar och tog båten ut i skärgården och Kallaxön. Det är så fantastiskt att vi har en så vacker skärgård precis runt hörnet och det är så tur att mina föräldrar köpt båt så vi tar oss ut dit, till allt det fina.
Reunion helg med mina utbytes tjejer

För 8 år sedan var jag och ett gäng fina tjejer på ett äventyr som under ett halvår tog oss till den thailändska landsbygden å till småstädernas småstad Finspång. Åren har gått och i helgen styrde vi äntligen upp en reunion med det gamla gänget i Umeå. Lite klokare och lite vuxnare kanske vi har blivit men det bjöds på lika många skratt nu som då. Det är konstigt att livet hinner förändras så mycket på 8 år men när vi satt å surra å prata strunt i mun på varandra kändes utbytes tiden som igår.

Tack för en toppen helg tjejer♥


Finspång för 8 år sedan


Umeå i igår