Den bästa dagen för stranden

Trots att dagen inte bjöd på strålande solsken så ville vi njuta av sommaren så vi tog en picknick under molnen på Storsand. Det fick mej att inse att en molnig dag är den bästa dagen för stranden för då slipper man slåss med livliga barnfamiljer om den bästa strandsnutten.

Ett dygn i skogen

Har tillbringat det senaste dygnet i skogen, eller rättare sagt i Stora Stenträsk utanför Niemisel, tillsamans med Simon, Lena & Tomas. Stugan vi tillbringade natten i saknade både el, vatten och avlopp, så när man är i från alla moderniteter får man underhålla sig med annat..
 
Saker man kan underhålla sig med i Stora Stenträsk
 
Få Tomas att ro oss sjön runt
 
Grilla marshmallows
 
Titta på världen genom dasshjärtat
 
Fiska efter stor gäddan
 
Titta på båtar
 
Spela poker
 
Spana på dimman som drar in
 
Trassla ihop pappas fiskespö

På IKEA & planerar livet

Idag styrde vi kosan norrut mot Haparanda och IKEA för att handla möbler till ny lägenheten. Trots att vi har med en herrans massa prylar från Helsingborg blev det en rätt fullt släp. Bäddsoffa, utemöbler, bokhylla & vår första dubbelsäng var några av sakerna som inhandlades. Det kändes på tiden, att vid 27års ålder äntligen ha en riktig säng, en stor fin säng. Nu inväntar vi bara 1 juli då vi får lasta in allt i vår nya HEM. Efter att ha levt kollektivt sedan augusti ska det bli rätt najs med ett hem för bara oss två och våra katter. Lite ensamt med ändå så underbart!
 
On the road again 
Tur att mamma & pappa var med som bär hjälp...
...för bilen blev ganska full