Bada med sköldpaddor i burrigt hår

Idag har vi varit och badat på en strand med jätte stora vågor där man bara tröcks ner under vågens kraft och snurrade runt. Lite läskigt men mycket kul. Det roligaste av allt var att då och då kom stora sköldpaddor glidandes i vågorna och simmade runt på grund vatten. Tur att jag inte krockade med någon det hade nog kunnat sluta i värsta kraschen eftersom sköldpaddorna var nästan 1m stora. 
 
Jag har tyvärr ingen bild på de surfande sköldpaddorna men jag har bild på när några av mina modiga klasskamrater hoppade från en 10m hög klippa ner i havet på USAs sydligaste udde.
Jag vågade inte hoppa men jag var såhär glad när jag fick bada med sköldpaddor. Om ni undrar varför jag ser ut som ett troll i håret beror det på att det bara finns bräckt vatten i duschen här vilket resulterar i ett regält hårburr och en känsla av att konstant vara lite smutsig.

Bingo day!

Idag är det söndag vilket innebär mycket aktivitet i byn, dagen inleddes med gudstjänst i byns lilla katolska kyrka & sedan var det dax för veckans höjdpunkt - Bingo. Denna bingon kan man inte likna vid den svenska tysta lugna bingon jag är van vid, för här gapades och tjoades det och folk ropade vilka nummer de önskade & jublade när någon vann. Folk är riktigt spelgalna här & det vanligaste resmålet från hawaiii är Las Vags. Jag vann inget men det var lika roligt ändå.
 
Lite bilder från idag
 
Bingo!
Volleyboll, sweden vs. locals
Tackar för idag med fin solnedgång

Senaste dagarna

Dagarna i Miilolii vandrar iväg, igår var vi på utflykt hela dagen där besökte en vulkan, träffade stora skölpaddor på stranden & såg fin fin natur. Jag som är chaufför för en av våra hyrbilar var sådär lagom trött efter 14timmar utflykt. Men det är bra när man är chaufför för så slipper man bli åksjuk.
Och idag har vi varit ute på havet & fiskat, jag klarade mej undan sjösjukan men fick ingen fisk. Tur att att vissa av mina klasskamrater hade större fiskelycka så att vi kunde avnjuta go fisk till kvällens middag.