Men lite färg blir vardagen mindre grå

Försöker liva upp vinterpromenaden med en färggrann utstyrsel och bra podcast i öronen. Idag blev det Värvet intervjun med Lars Winnerbäck.  Han är inte precis känd för att göra långa intervjuer, så nu får man ta tillfället i akt att höra lite mer om Winnerbäcks syn på livet.
 
Länken till intervjun har ni HÄR
 
  

Bio & julklappsjakt

Veckan har susat förbi med stan besök, julklappsletande & en gratis bio förhandsvisning med Lena & Simon. Vi såg det nya dramat "Philomena" som är en sann historia om en kvinna som fått sitt barn tvångs adopterat för 50 år sedan & som bestämmer sig för att hitta sin son igen. Bra historia & bra skådisar, men den lilla extra spänningen saknades. Dock sevärd.
 
Betyg: 3/5
 
Men julklapps letandet går bra, har nästan alla julklappar klara & det är inte ens första advent än, men jag hatar den där stressen veckan innan julafton när folk springer som galningar mellan Shopping & Smedjan på storgatan & köper det första bästa de ser bara för att ha nått att ge bort på julafton. Då är min plan att jag istället ska sitta hemma med tända ljus, snaska julgodis & titta på julfilmer i lugn & ro medans jag inväntar tomten. 
 

Julen är här nu

Planen för helgen var att vi äääänligen skulle ha inflyttningfest sådär efter ett halvår, men eftersom chefen bjöd fiskargänget på julbord & partaj på Western Farm precis samma kväll fick invigningen av lägenheten flyttas fram lite. Det blev en riktigt kul kväll med mycket god julmat, och nu när jag ätit julmat så är väll julen officiellt här. Så vi passade på att göra julfint i lägenheten i veckan trots att det är några dagar till 1a advent.. Men nu får vi ju njuta av alla de där fina tomtarna lite längre än er andra.
 
Detta är den första julen någonsin jag har en egen lägenhet över juletid vilket gör det extra roligt att pynta. Så våra julsaker är en blanding av kreationer från när Simon var barn, loppis prylar och lite nytt. Men sånt samlar man nog på sig med åren.
Lite glögg & papparkaka med ädelost till julpyntandet