tågresan från helvettet

Tågresan till kalmar igår gick inte riktigt lika snabbt och smidigt som jag tänkt mig..

på 4 olika färsträckor kan de hända mycket; bland annat så körde tåget på en älg, som fastnade under just min vagn och utsöndrade en doft en död och föruttnelse. Nej inte stannade man får att ta bort älgen den fick sitta där och ruttna, och jag höll på att kvävas.
När jag tagit mig från stinky tåget så blev de istället tågförsening på 2 timmar vilket gjorde att jag även missade min sista tåg till kalmar, när jag väl kom med på ett nytt tåg så var de fullt av fulla ungdomar som gapade och skrek och var mycket irriterande. Hur som haver kl 23.30 var jag äntligen framme i Dag lägenhet sådär 2.5 timme försenad. Trött och kall och mycket glad över att vara framme!

Tåg är inge höjdare alla gånger.. de e klart..

nu bär de av

ekonomi tentan gick bra (tror ja..) och nu är jag strax påväg till tågstation
för första gången har jag lyckts packa allt i en ryggsäck så jag slipper bara resväska, för det är rätt jobbigt när ja har 3 byten.. Lidköping ligger i en liten avkrok så man får åka fram å tillbak för att ta sej söderut

Så skönt med helg, hoppas ni får en trevligare fredags kväll än att sitta på tåget som jag..

Trevlig helg!

fullt upp

Äntligen hemma efter en hel dag på vift, först skola och plugg inför tentan. Sedan paj och bulla hos katarina (stort tack de var jääätte gott :) . Kvällen bjöd på ett turistmöte för regionen där de berättade om utvecklings möjligheter och nyheter, runt 100 pers som jobbar med turism här i området var där (och vi, 7st från kulturturism)

Nu ska jag packa och göra fint eftersom imorgon åker jag till Kalmar och det är alltid så trevligt att komma hem till en fin och ren lägenhet. Ser fram emot en helg i småland

Så nu har jag fullt upp
Men var söta och tänk på mig imorgon förmiddag och sänd mig goda tankar så tentan går bra!

puss å kram!