The Blind side

Michael Oher: It's nice, I never had one before.
Leigh Anne Touhy : What, a room?
Michael Oher : A bed.

 


Ännu en kväll med gratis bio, kvällens film "the blind side" en film som är baserad på en sann historia om en kille från slummen som med mycket hjälp, lite tur och lite skicklighet lyckas bli en känd amerikans fotbollsspelare.

En riktigt bra drama som inte blev sådär långrandig som många drama filmer kan bli

Ännu en bra film till filmlistan från denna vecka helt enkelt

veckan i en liten ask

Imorgon bitti går flyget till köpenhamn där jag & simon ska tillbringa 1,5 dagar i storstan, sedan bär det av mot 2 dagar i Helsingborg för att hälsa på familjen Korch & Simons skryt stad, spännande att se om staden upplever simons fantastiska beskrivningar :)
Roooooligt ska det bli!

På Lördag åker vi slutligen hem till Lidköping igen, och på måndag börjar höstterminen.


Så ja, det var min kommande vecka i en liten askden lilla asken


Tack för denna gången

Sista dagen hemma i Luleå för denna gången, det har vart 2 avslappnade, hänga gäng veckor. Trots att jag vart riktigt förkyld mer än halva semestern så har det vart riktigt skönt att vara hemma och bara vara.
Men som alltid är det tråkigt att åka och tacka för mej för denna gången. Planen är att jag först ska komma hem i december innan vinterns resa startar. Men vi får se, kankse jag hinner med ett höst besök..mamma & pappas trygga radhus
Idag har jag fixat lite inför danmarksresan, gått en sväng på stan & vart med när min tuffa mamma gjorde den tatuering hon fått av mig & syrran i julklapp. Fin fin blev den!

Ikväll ska jag på bio med mamma, packa och träffa med syrran & ungarna.Tiden går snabbt när man har roligt
& imorgon väntar nya äventyr med Simon!