Det är svårt att sälja sand i Sahara

Denna söndag har jag
  • Hittat trädkonst utanför skolan (se bild) som gjorde mej glad
  • Haft liviliga diskutioner med med min USA reskamrat (alltså simon) om vår resrutt för USA. Kanske tidigt att bestämma rutten nu tänker ni, men nej. För att komma få ett bra pris på hotell i Las Vegas, och få boende i nationparker vi ska besöka krävs planering. Men det svårta med vår reseplanering är först och främst att vi inte vet vilka indianreservat vi ska besöka eller vilka möten som kommer bokas in, OCH att Simon vill se mest av öken & jag vill se mest av havet. Men för sin käreste så bör man ställa upp att titta på järnvägsspår & stora kaktuser i Yuma, så ni behöver bara hålla ut till slutet av mars, då kommer bildbeviset för vart Simons öken tjat ledde oss.
 
 

On the road again

Lördagen bjöd på en tur till Helsingborg för att göra lite ärenden i förrådet, äta lunch hos Simons familj &  shoppa lite höst tröjor på Väla. Det var kul att komma till en stor stad för en stund, och uppleva människor, butiker & folkliv. Men man vänjer sig snabbt vid i småstads lunket och det var faktiskt riktigt skönt att återvända till lugna gatan efter en dag i stor stan,,
 
 

Nu blev det lite fel igen

En ovanlig tystnad har infunnit sig på internatet, jag & Simon är nämligen de enda som har här i helgen då våra kära grannar är på besök i sina hemstäder. Vi tillbringade vår home alone kväll i soffan & slog på stort med hembakat - chokladmuffins med glasyr. MEN eftersom ingen av oss är erfarna bagare så tänkte vi inte längre än näsan räckte & hällde på glasyren innan vi ställde in muffinsen i ugnen så allt smälte givetvis samman.
Det blev lite fel, men det blev gott.